diumenge, 22 de maig del 2011

VAMPIRS ENERGÈTICS

Tots nosaltres els coneixem, sabem com són, com es vesteixen, com actuen i els seus propòsits: succionar la sang de les seves víctimes, doncs solament així sobreviuen.
Aquests són els vampirs de les pel·lícules, éssers errants de capa negra i grans dents, àvids de sang, que caminen entre les ombres a la recerca de les seves víctimes.
Però existeix un tipus de vampir amb el qual convivim diàriament -els vampirs d'energia. Ells poden ser el nostre germà, marit o esposa, empleat, amic, veí, company de feina, o sigui, amb qualsevol que interactuem . Ells roben energia vital, comuna en l'Univers, però que ells no aconsegueixen rebre.
Però, al cap i a l'últim, Per què aquestes persones succionen la nostra energia?
Bé, en primer lloc la majoria dels vampirs d'energia actua inconscientment, succionant l'energia sense saber el que estan fent. Això succeeix perquè no aconsegueixen absorbir les energies de les fonts naturals i queden desequilibrades energèticament.
Quan aquestes persones bloquegen la recepció d'aquestes energies naturals (o vitals), necessiten trobar altres fonts properes, que no són unes altres que les persones del seu voltant. En veritat, gairebé tots nosaltres, en un moment o un altre de la nostra vida, quan ens trobem en un estat de desequilibri, acabem tornant-nos vampirs de l'energia aliena.
Com identificar i combatre a aquestes persones?

1. Vampir Queixós: es queixa sempre, de tot i a tots. Quan ens trobem amb ell, ja s'està queixant de perquè no li telefonem o no el visitem. Si li acceptes la queixa i et sens culpable, li obriràs les portes. El millor és usar la teva pròpia arma, queixant-te al teu torn i preguntant per què ell no crida o apareix. Deixa-ho confús, sense temps per respondre i retira't ràpidament.

2. Vampir Crític: critica de tot i a tots; el pitjor és que solament critica negativament. Veu la vida solament pel costat ombrívol. La murmuració tendeix a crear en la víctima un estat d'Ànima fosc i pesat, que obrirà el seu sistema perquè l'energia sigui succionada. Digues-li “no” a les seves crítiques i mai estiguis d'acord amb ell. La vida no és tan negra així. El millor és sortir i tallar el contacte.

3. Vampir Adulador: és el famós “barber”. Adula l'ego de la víctima, cobrint-la d'elogis falsos, intentant seduir-li. Cuida't per no prestar orella a l'adulador, doncs ell espera que l'orgull de la víctima obri les portes de l'Aura per succionar l'energia.

4. Vampir Reclamador: reclama de tot i de tots. S'oposa a tot, exigeix, reinvindica, protesta sense parar. El més graciós és que no sempre disposa d'arguments sòlids i vàlids per justificar les seves protestes. La millor tàctica és deixar-ho parlant sol.

5. Vampir Inquiridor: La seva llengua és una metralladora. Dispara preguntes sobretot i no dóna temps perquè la víctima respongui. Veritablement ell no vol respostes sinó desestabilitzar l'equilibri mental de la víctima, pertorbant el seu flux de pensaments. Per sortir de les seves urpes, no et preocupis per buscar respostes. Respon fent-li una pregunta ben personal, contundent i procura apartar-te quan et sigui possible.

6. Vampir Lamentós: són els lamentadors professionals, que des de fa anys ploren les seves desgràcies. Per succionar l'energia de la víctima, ataca pel costat emocional i afectiu. Plora, es lamenta i fa qualsevol cosa per despertar pena. La víctima és sempre la desafortunada. Talla les seves lamentacions dient que no t'agraden les queixes, doncs no resolen cap situació.

7. Vampir Enganxifós: Envesteix contra les portes de la sensualitat i sexualitat de la víctima. Sembla un polp volent embolicar a la persona amb els seus tentacles. Succiona l'energia seduint o provocant nàusees i repulsió. En els dos casos estaràs desestabilitzat i vulnerable. Inventa una disculpa i fuig ràpidament.

8. Vampir Grill Parlant: la porta d'entrada que ell vol esfondrar és la teva oïda. Pot parlar durant hores i, mentre manté l'atenció de la víctima ocupada, succiona la seva energia vital. Per lliurar-te inventa una disculpa, aixeca't i vés-te'n.

9. Vampir Hipocondríac: cada dia apareix amb una malaltia nova. D'aquesta forma crida l'atenció dels altres, despertant preocupació i cures. Mentre descriu els detalls dels seus mals i explica els seus interminables sofriments, roba l'energia de l'oïdor, que després se sent pèssim. No el compadeixis, que vagi al metge.

10. Vampir Conflictiu: per a ell el món és un camp de batalla on les coses solament seran resoltes a cops. Vol que la víctima compri la seva baralla provocant en ella un estat de ràbia, irritació i agressivitat. Aquest és un dels mètodes més eficients per desestabilitzar a la víctima i robar-li l'energia. No cedeixis camp a l'agressivitat, procura mantenir la calma i talla llaços amb aquest Vampir.

Bé, ara que ja coneixes com actuen els vampirs d'energia, lliura't d'ells el més ràpid possible. Però, no t'oblidis de verificar si tu, òbviament sense voler, no formes part d'aquesta llista…

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada