dilluns, 10 de gener de 2011

ELS INICIS

Treballo d'infermera a un Hospital Comarcal. Concretament a quiròfan.

Fa 25 anys que estic en aquesta professió. Les he passat de tots colors.

Els meus inicis van ser a urgències, ja fa uns quants anys. Llavors els servei d'urgències era reduït i tan sols havien 8 boxes per atendre als malalts.

El personal infermer érem 4 infermeres i una auxiliar per torn, la majoria dones. Portàvem un uniforme de color verd pàlid, era un vestit, una mica incòmode per cert. Actualment portem uns pijames de color blanc molt còmodes.

Per sort he triat una feina que m'agrada i amb la que em sento a gust. En principi volia estudiar medecina però vaig pensar que estaria molts anys estudiant i necessitava diners per tirar endavant. I mai m'he empenedit.

Vaig començat a treballar als 24 anys i unes ganes immenses d'apendre noves tècniques i tenir cura dels pacients.

Vaig tenir molta sort de tenir uns companys de feina amb els que hi estava molt a gust.

Em van donar el torn de nit, i ho recordo com una etapa molt agradable ja que fèiem molta pinya i a les estones que no teníem gaire feina, parlàvem i rèiem molt. Eren altres temps, l'hospital era petit i érem poca gent. A hores d'ara encara estic treballant amb companys d'aquella època i algun cop encara riem recordant els vells temps.

Al poc temps vaig descobrir el mon de quiròfan ja que a la nit, entràvem nosaltres si hi havia feina, i encara em va agradar més.

Llavors feiem de tot, des de preparar el quiròfan fins fregar el terra. Ara seria impensable que una infermera fregui el terra, però en aquell temps era normal.

Tampoc ens ho plantejavem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LLUIS COMPANYS

LLUIS COMPANYS
Totes les causes justes del món tenen els seus defensors. En canvi, Catalunya només ens té a nosaltres

EL MEU GAT

Les meves tortugues