dissabte, 2 de juny del 2012

La gallina dels ous d'or

La meva reflexió sobre la política és que estem governats per polítics ignorants, incultes, mediocres i que no veuen més enllà del seu nas.
Un altre reflexió que faig és: perquè la gent que realment diu coses interessants i que te idees innovadores i socialment justes no està governant. Pot ser és perquè no necessitem polítics que ens governin. O sigui, per tenir persones de la calanya política que tenim, val més que anem a una anarquia absoluta.
La justícia no es justa, la riquesa està injustament repartida i els ciutadans modestos sobrevivim com podem.
Cada cop hi han més persones amb problemes econòmics, degut a una mala gestió dels "caps pensants" i aquests es retiren un cop han fet la seva feina nefasta, a llocs paradisíacs amb fortunes fetes amb mètodes pocs clars i com que no es demanem responsabilitats, qualsevol amb valors poc clars pot fer i desfer el que li dona la gana.
La política serveix per a les persones, els partits polítics, els sindicats serveixen a les persones. Els representants de les Institucions estan perquè algú els hi ha posat, amics i amiguets, parents i altre fauna depredadora de la societat, i amb això no vull menysprear als autèntics depredadors com son els felins i altres carnívors.
Senyors i senyores, l'especie humana tenim un repte: demostrar que ens mereixem seguir vivint al planeta. Si no superem aquest repte, estem condemnats a l'extinció.
Sabeu el compte de la gallina dels ous d'or. El seu amo estava content, doncs cada dia la gallina li posava un ou d'or i així tenia suficient per viure, fins que l'ambició el va poder i va matar la gallina per extreu-re tots els ous de cop. i Oh sorpresa. La gallina no tenia cap ou d'or a dins, amb la conseqüència de que al seu amo, se li va acabar la moma.
Senyors banquers, polítics i altra fauna indesitjable, si destruïu a la classe mitjana, també un enfonsareu en la misèria, per tant feu el favor de cuidar-nos i tenir-nos contents, sinó també se us acabarà la moma com al noi del compte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada