dilluns, 16 d’abril del 2012

Avui, revisant les estadístiques del bloc, he vist que els paisos que visiten el meu bloc son Estats Units i Russia. Caramba!!!! El meu ego ha pujat ja que penso: soc famosa a dos paisos amb pes específic al planeta terra. Un altre veueta em diu. segur que ha sigut casualitat. I un altre veueta diu: el bloc és en català, tant si s'han connectat per casualitat o no, em pregunto que deuen pensar les persones que es connecten. Quin idioma és aquest? O pot ser coneixen el català. O pot ser son catalans arreu del mon, o pot ser ,...
El cert és que no tinc ni idea de perqué és connecta gent de l'altre punta del mon i aquí ningú. En fí, sabeu que us dic, que realment no ho sé. Si us plau, feu comentaris de com heu trovat aquest bloc i que caray feu llegint un escrit que literariament parlant, no val gaire la pena.
Digueu, digueu, us escolto,...

4 comentaris:

  1. Doncs jo l'he trobat perquè m'has enviat un missatge, pero això ja ho saps... Pensa que cada cop hi ha més globalització. Això si, fes-te conéixer! :)

    ResponElimina
  2. Jo t'he conegut gràcies a la noia d'aquí dalt, l'Alícia. Bé, gràcies al seu blog.
    En el meu cas la majoria de visites són d'Espanya, i la segueixen Mèxic i Estats Units. Sé que tinc un blog completament diferent al teu, parlar de productes genera més moviment.
    Per cert, vigila amb les visites/comentaris de Rússia, sovint són missatges automàtics que volen escampar una mica de brossa arreu.

    Ara que m'hi fixo, jo també tinc animalons al blog, però en el meu cas (òbviament), és un conillet d'índies xD

    ResponElimina
  3. Per introduir correctament mi mateix, sóc el Sr Michael Benson un prestador privat, i donar préstecs a tipus d'interès del 3%, això una oportunitat financera. a la seva porta, obtenir el seu préstec ràpidament. Hi ha tanta gent per aquí a la recerca d'oportunitats financeres o ajuda volta de la cantonada, i llocs, i encara no són capaços d'aconseguir un, però aquí està. Finançament d'oportunitats en el seu pas de la porta i, com a tal, no es pot permetre el luxe de perdre aquesta oportunitat Aquest servei es fa a particulars, empreses, empresaris i dones, i préstecs La disponibilitat de qualsevol quantitat de la seva elecció per obtenir més informació . Poseu-vos en contacte amb nosaltres a través de correu electrònic: MICHEALBENSONLOANAGENCY@GMAIL.COM
    Formulari de sol·licitud de préstec i retornar-lo.

    Nom complet .................

    número de telèfon privat ................

    País .................

    Direcció ................

    Estat ..............

    Anys ..............

    Ha aplicat abans o no. .............

    Estat del ..............

    La suma del préstec necessari. ..................

    Període de préstec ................

    Ocupació .................

    Ingrés mensual ...............

    En reconeixement a aquests detalls, li enviarem el nostre acord amb el calendari de pagaments, i si està d'acord amb els Termes i Condicions, es posa dret per obtenir el seu préstec dins de 24 hores, depenent de la gravetat i urgència, i la confiança .
    Estic a l'espera de la seva ràpida resposta.

    atentament

    Michael Benson

    ResponElimina